(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Broskvový džem - staženo z internetu
Potřebné ingredience
1 kg broskví 500 g želírovacího cukru Labeta 2:1 2 lžíce citrónové šťávy
Postup přípravy
Nastavení pekárny: Program Džem / Marmeláda
Postup:
Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozmixujeme. Nalijeme do formy domácí pekárny, přidáme cukr, citrónovou šťávu a zapneme program Džem - Marmeláda.
Po ukončení programu nalijeme džem do skleniček, které jsme 20 minut sterilizovali v troubě při 150°C (není nutné).
Zavíčkujeme a otočíme skleničky na 10 minut dnem vzhůru, aby se víčka zatáhla. Poté obrátíme nazpět dnem dolů a necháme zchladnout.
Postup:
Broskve oloupeme, vypeckujeme a rozmixujeme. Nalijeme do formy domácí pekárny, přidáme cukr, citrónovou šťávu a zapneme program Džem - Marmeláda.
Po ukončení programu nalijeme džem do skleniček, které jsme 20 minut sterilizovali v troubě při 150°C (není nutné).
Zavíčkujeme a otočíme skleničky na 10 minut dnem vzhůru, aby se víčka zatáhla. Poté obrátíme nazpět dnem dolů a necháme zchladnout.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé