(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Casoullet z vepřového masa-děkuji Hance
Potřebné ingredience
Ingredience 200 gramů bílé fazole z plechovky 200 gramů uzený bůček 10 kusů šalotka 400 gramů Vepřové maso bez kosti (krkovice, ramínko, pečeně) 1 kus větvička tymiánu 1 kus větvička čerstvého rozmarýnu 2 kusy stroužek česneku 200 gramů rajčata pelatti z plechovky 1 balení Knorr Šťáva k vepřové pečeni
Postup přípravy
Příprava
1.Bůček nakrájejte na kostičky a osmažte v hrnci, přidejte šalotku nakrájenou na čtvrtky, chvíli smažte, dokud cibulka nezesklovatí a dejte ji stranou.
2.Ve stejném hrnci osmažte maso nakrájené na 2 cm kostičky, přidejte česnek, fazole a rajčata pelatti a vše duste pod pokličkou cca 10 minut, dokud maso nebude měkké.
3.Poté přidejte Knorr Šťávu k vepřové pečeni smíchanou s 200 ml vody, přiveďte k varu, přidejte tymián, rozmarýn a osmažený bůček s cibulí.
4.Vše duste dalších 10 minut.
5.Guláš servírujte s kroupami nebo bramborami.
1.Bůček nakrájejte na kostičky a osmažte v hrnci, přidejte šalotku nakrájenou na čtvrtky, chvíli smažte, dokud cibulka nezesklovatí a dejte ji stranou.
2.Ve stejném hrnci osmažte maso nakrájené na 2 cm kostičky, přidejte česnek, fazole a rajčata pelatti a vše duste pod pokličkou cca 10 minut, dokud maso nebude měkké.
3.Poté přidejte Knorr Šťávu k vepřové pečeni smíchanou s 200 ml vody, přiveďte k varu, přidejte tymián, rozmarýn a osmažený bůček s cibulí.
4.Vše duste dalších 10 minut.
5.Guláš servírujte s kroupami nebo bramborami.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé