(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Domácí vlašák
Potřebné ingredience
5 brambor, 2 mrkve, 1 petržel, kousek celeru, 25 dkg měkký salám /já dávám Gothaj/, 3 kyselé okurky, trochu vody z těch okurek, sůl, pepř, majonéza a tatarka / já je dávám půl a půl /
Postup přípravy
Brambory oloupeme a uvaříme doměkka v osolené vodě společně s kořenovou zeleninou a necháme vychladnout. Pak vše nastrouháme na hrubém struhadle / tak jak na okurkový salát / do mísy. Přidáme na malé kostičky nakrájený salám a okurky, osolíme a opepříme. Vše promícháme s tatarkou a majonézou
/ já dávám každého půl skleničky /. Dle chuti přilijeme vody z okurek. Dobrou chuť.
Já ho mažu i na chlebíčky.
/ já dávám každého půl skleničky /. Dle chuti přilijeme vody z okurek. Dobrou chuť.
Já ho mažu i na chlebíčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé