(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Zavařené okurky I
Potřebné ingredience
Nálev na okurky: 1litr octa 2,5 litru vody 12 dkg soli 30 kusů tablet sacharinu 7 dkg cukru 10 kusů celého pepře 10 kusů celého nového koření 2 kusy bobkového listu 5 kusů hřebíčku hrst hořčičného semínka
Postup přípravy
Vše povařit a potom vlažným nálevem zalít okurky. Do sklenic (naspod a navrch) dát s okurkami kopr, na kolečka pokrájenou cibuli, křen, mrkev. Sterilizovat 20 minut při 80 C.
Horkovzdušná trouba - na 200 stupňů, plech v dolní části, v něm útěrka, teplá voda, dávat do předehřáté trouby, od bublinkování 5-10 minut. Nebo celková doba 20 minut.
Horkovzdušná trouba - na 200 stupňů, plech v dolní části, v něm útěrka, teplá voda, dávat do předehřáté trouby, od bublinkování 5-10 minut. Nebo celková doba 20 minut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé