Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 43 návštěvníků)

Kotlety s česnekovou omáčkou

0.0
Kotlety s česnekovou omáčkou

Potřebné ingredience

2 vepř.kotelty,sůl,pepř,olej,zelená petrželka Česneková omáčka: 5 stroužků česneku,250 ml smetany,10g hl.mouky,šťáva z půl citronu,sůl

Postup přípravy

Kotlety naklepeme,nařízneme okraje,osolíme,opepříme a opékáme na oleji z obu stran asi 10 minut.Po upečení maso vyndáme a uchováme v teple.Do výpeku po kotletách přidáme pokrájený česnek,orestujeme,přidáme 2/3 smetany,ve zbytku smetany rozšleháme mouku a vlijeme do omáčky,povaříme a dochutíme solí a citronovou šťávou.Podáváme s americkým bramborem,koteletu polijeme česnekovou omáčkou a posypeme petrželkou.Je to náramná mňamka.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

laskonka333 31. 7. 2013, 10:17
(child1)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie