(recept
si oblíbilo 43 návštěvníků)
Kotlety s česnekovou omáčkou
Potřebné ingredience
2 vepř.kotelty,sůl,pepř,olej,zelená petrželka Česneková omáčka: 5 stroužků česneku,250 ml smetany,10g hl.mouky,šťáva z půl citronu,sůl
Postup přípravy
Kotlety naklepeme,nařízneme okraje,osolíme,opepříme a opékáme na oleji z obu stran asi 10 minut.Po upečení maso vyndáme a uchováme v teple.Do výpeku po kotletách přidáme pokrájený česnek,orestujeme,přidáme 2/3 smetany,ve zbytku smetany rozšleháme mouku a vlijeme do omáčky,povaříme a dochutíme solí a citronovou šťávou.Podáváme s americkým bramborem,koteletu polijeme česnekovou omáčkou a posypeme petrželkou.Je to náramná mňamka.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
31. 7. 2013, 10:17
nahlásit