5-ti patrový svatební dort bílo hnědá variace - levandule-jahody
Potřebné ingredience
1 patro 30cm - čokoládový krém, višně v gelu, korpus čokoládový. 2 patro 25cm - karamelový krém, meruňková marmeláda, korpus světlý. 3 patro 19cm - kávový krém, korpus světlý prokapaný kávou. 4 patro 14cm - tvaroh šlehačka jahody, korpus mramor. 5 patro 9cm - krokant, nutela, máslo, višňová marmeláda, korpus mramor. Potaženo K2+WI, Pasta dama chocolate + polito čokoládou MM, jahody ve fráčku, levandule nastříhané. Soška z Dortisimo. Malování královskou glazurou. Váha něco přes 15 kg.
Postup přípravy
ww
ww
ww
napečené korpusy
Korpusy promazané pro představu sesazené
malování kr. glazurou - šííííleně se mi klepali ruce :O(((
Jahudky ve fraku
seskládaný nedozdobený dortík
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé