(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
+++RAJSKÁ OMÁČKA+++
Potřebné ingredience
2 LŽÍCE MÁSLA 2 LŽÍCE HLADKÉ MOUKY 1/4 L VODY 4-6 VĚTŠÍCH RAJČAT 4 ZRNKA PEPŘE 4 ZRNKA NOVÉHO KOŘENÍ 3 BOBKOVÉ LISTY ŠPETKA TYMIÁNU SŮL A CUKR PODLE CHUTI
Postup přípravy
Z rozehřátého másla a mouky usmažíme sv. jíšku , našleháme a povaříme.
Přidáme oytá , nakrájená rajčata , sůl a ostatní koření. . pOSTUPNĚ DOPLNUJEME HOV. VÝVAREM
Když jsou rajčata rozvařená, prolisujeme a dle potřeby dochutíme solí a cukrem
Měkké hovězí maso nakrájené na tenké plátky prohřejeme v omáčce a podáváme s knedlíkem s těstovinami , rýží noky.....
Přidáme oytá , nakrájená rajčata , sůl a ostatní koření. . pOSTUPNĚ DOPLNUJEME HOV. VÝVAREM
Když jsou rajčata rozvařená, prolisujeme a dle potřeby dochutíme solí a cukrem
Měkké hovězí maso nakrájené na tenké plátky prohřejeme v omáčce a podáváme s knedlíkem s těstovinami , rýží noky.....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé