(recept
si oblíbilo 87 návštěvníků)
HRK HRK BUCHTA

Potřebné ingredience
Těsto: 1 1/2 hrnku pol. mouky, 3/4 hrnku cukru, 1/2 hrnku mléka, 1/2 hrnku oleje, 2 vejce, 1 prášek do pečiva.
Krém: 2 kompoty mandarinek nebo 1 větší plechovka ananasu kousky, 1 šlehačka na šlehání, 1 ztužovač šlehačky, 1 pudink bez vaření (dr.Oetker)
Postup přípravy
Těsto zamícháme a upečemeve vymazaném a vysypaném pekáči.
Všechny přísady na krém dáme do misky s víkem, kompoty i se šťávou a protřepeme (uhrkáme) do zhoustnutí. Hustý krém natřeme na buchtu a pocákáme čokoládou.
Všechny přísady na krém dáme do misky s víkem, kompoty i se šťávou a protřepeme (uhrkáme) do zhoustnutí. Hustý krém natřeme na buchtu a pocákáme čokoládou.

toto je vanilkový puding bez vaření, mají ho skoro už všude

puding bez vaření, čokoládová varianta, stojí kolem 13,- Kč
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
SamantaPet
(upraveno)
17. 3. 2017, 12:45
dámy těsto mi vůbec nevyběhlo co je špatně?

nahlásit
scarlet1
(upraveno)
5. 9. 2016, 19:49
Dobrý večer, jsem dnes našla náhodou tento Váš receptík a připomněla jsem si tuto vynikající buchtu. Samo, že ji leta znám, ale přiznám se, že jsem ji už taky leta nedělala. Dnes Jste mi to svým výborným receptíkem připomněla. Buchta je skvělá, samozřejmě je už i v lednici a už bylo i zakrojeno. Moc děkuji za receptík. Maruška
nahlásit
pielka
(upraveno)
28. 5. 2015, 13:12
a je tam potřeba ten ztužovač? myslím, že to docela dobře drželo i bez toho. co myslíte?

nahlásit

Kamis1
(upraveno)
18. 7. 2012, 5:35
Taky dělám, je to rychlovka

nahlásit
Vera N
(upraveno)
17. 7. 2012, 23:02



nahlásit

rapro
(upraveno)
25. 2. 2011, 21:35
Tak dnes jsem vyzkoušela a opravdu vynikající
a hlavně chutnalo naší 2,5 leté Terezce
děkuji budu dělat častěji






nahlásit
skorpici
(upraveno)
2. 2. 2010, 13:38


nahlásit

ivka71
(upraveno)
13. 9. 2008, 18:57
Hezký večer, Evi tak jsem dnes zkoušela tu buchtu s ananasem je
.Chtěla bych to vyzkoušet i s tím čokoládovým jaký to bude .Zítra ho beru holkám do práce ke
slíbila jsem jim ho
Iveta





nahlásit

aweii
(upraveno)
17. 9. 2008, 7:46
@ivka71
Dobré ránko Ivetko, jsem ráda, že jste vyzkoušela a, že Vám chutnalo a snad i holkám v práci
. Ten čokoládový je taky docela dobrý, ale víc nám chutná ten vanilkový. Příjemný den přeje Eva papa


nahlásit

Dadia
(upraveno)
24. 5. 2008, 22:53
Dobrý večer, Evi
znám a doporučuji
Moc dobrá varianta je plechovka mandarínek a plechovka jahod (ale né všechnu šťávu) a navrch pařížská šlehačka
a to je pak žrasíno







nahlásit

aweii
(upraveno)
25. 5. 2008, 20:10
@Dadia
Dobrý večer Ráďo děkuji za tip určitě vyzkouším, zní to velice dobře
takto jsem to ještě nezkoušela. Krásný večer




nahlásit

BOBRIK1
(upraveno)
17. 5. 2008, 14:09











nahlásit

aweii
(upraveno)
17. 5. 2008, 21:30
@BOBRIK1
Vladěnko moc moc děkuju, jste milá, moc mě Váš komentář potěšil
. To máte pravdu, je to dobrota, já radši dělám, vždycky když je někdo doma, jinak bych taky toho snědla a cpala se a cpala a byla bych jak špekokoule
za chvili. To máte pravdu, občas je taky potřeba sama sobě dobřát
. Mějte se krásně a moc děkuji. Hezký večer







nahlásit

Lukrato
(upraveno)
8. 5. 2008, 16:48
Ahoj Evi, Hrkovku děláme taky, patří mezi naše nejoblíbenější !!! Akorát dělám klasický piškot, jinak témeř stejně.... Všem moc doporučuju !!!!
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=7815&user=8216






nahlásit

aweii
(upraveno)
8. 5. 2008, 20:56
@Lukrato
Luci u nás taky patří mezi ty nejoblíbenější a pro mě vůbec je to rychlovka vše se jen zamíchá a je hotovo , takovéto vynikající rychlovky mam nejraději. Určitě zkusím i piškot podle Vás. Někdy zkuste i s tmavým pudinkem a s kombinací s jahodama to je něco neuvěřitelného " target="_blank" title="http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=17962&user=66945
" class="link--blue link">http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=17962&user=66945
krásný večer





nahlásit

Majaaa
(upraveno)
7. 5. 2008, 19:43
Dobrý den Evi, včera jsem pekla tuto buchtu a opravdu musíme všichni pochválit
I manželovi moc chutnala.Děkujeme za fine tip nedělní pečení
Lucie E



nahlásit

aweii
(upraveno)
8. 5. 2008, 16:40
@Majaaa
Dobré odpoledne Lucko, děkuji moc, moc mě potěšil komentář, jsem ráda, že chutnalo
mějte se krásně



nahlásit
pajaakaja
(upraveno)
4. 5. 2008, 22:10
Dobrý den paní Evo, tak o víkendu jsem zkoušela tuto buchtu a rodinka si přímo čvachtala
Jen jsem si to trošku upravila. Zdálo se mi, že je těsta na velký plech málo, tak jsem přidala ještě půl hrnku mouky a mléka a trošku oleje. No a protože nemám misku s víkem, ušlehala jsem to ručním šlehačem a pak teprve přidala ananas
.
Musím říct, že nám opravdu moc chutnala a brzy ji zase udělám. Myslím, že se hodí i na různé oslavy, protože ty řezy vypadaly fakt luxusně




nahlásit

aweii
(upraveno)
5. 5. 2008, 12:15
@pajaakaja
Pavlo jsem ráda, že si rodinka pochutnala. U nás jí máme taky moc rádi. Jinak těsta není málo na velký plech akorát to stačí ( mám to už mnohokrát odzkoušené) a je jedno jak krém uděláte, já jen třeba někdy zamíchám, tak jde o to aby se to propojilo a ovoce bylo na malé kousky. to máte pravdu, hodí se i na oslavy, je to mňamka. Mějte se krásně a děkuji za pochvalu


nahlásit
daevid
(upraveno)
29. 4. 2008, 9:54
nechal jsem si upéct a je to opravdu dobrota, chválím Evi, máte plno zajímavých receptů hodně jich zkusíme
nahlásit

aweii
(upraveno)
29. 4. 2008, 12:41
@daevid
To se máte, že Vám to vždycky někdo udělá. moc děkuji za kladný komentář, je to rychlé a hlavně moc dobré to máte pravdu. Vyzkoušejte a zas napiště jestli chutnalo. Budu ráda.



nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
7. 4. 2008, 10:15
Evi tak sem ji teď dodělala a nejenže je mooc rychlá, ale opravdu výborná a oproti jiným buchtám, které výjdou finančně tak na 100kč tak tahle vyjde tak na polovinu
Piškot je jak peříčko


nahlásit

aweii
(upraveno)
7. 4. 2008, 12:23
@Denisaaa
Deni děkuji a je fajn že jste s buchtičkou spokojena tak jako já
a děkuji za super radu s vaflema
pěkný den
moc mě váš komentář potěšíl





![[A]](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/17.gif)
nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
7. 4. 2008, 13:12
@aweii
No teď tu tyl na obědě manžel a tolik kousků ještě snad nikdy nesnědl. On moc buchtový bohužel není. Mám prý vyřídit, že je výborná.
Taky pěkný, i když upršený den


nahlásit

aweii
(upraveno)
7. 4. 2008, 18:03
@Denisaaa
Jééé děkuji asi se budu červenat, to potěší dvojnásob
tak manžovi dělejte častěji třeba bude za chvíli buchtovej
. Pěkný den





nahlásit

Kamek
(upraveno)
4. 4. 2008, 11:28
Vypadá výborně a je strašně jednoduchá
,zajímalo by mě jestli by mohl být i jahodový kompot,určitě ji vyzkouším




nahlásit

aweii
(upraveno)
4. 4. 2008, 11:33
@Kamek
a taky dobře chutná
, já myslím že z jahod by to taky šlo. To je dobrý nápad
. to bude dobrůtka z jahůdek
. Zkuzte a pak dejte vědět jaké to bylo s těmi jahůdkami.






nahlásit

Denisaaa
(upraveno)
4. 4. 2008, 11:08
Holky a musí se ten krém hrkat, nebo ho můžu ušlehat? Díky

nahlásit

aweii
(upraveno)
4. 4. 2008, 11:29
@Denisaaa
šlehat jsem to nezkoušela, ale hrkáním to máte rychlý a nebo stačí jen zamíchat. Tam jde o to aby se to všechno spojilo a ty kusy ovoce nebyly tak veliký. nic na tom není a zkazit podle mě taky nic nejde. Hodně štěstí a pak třeba dejte vědět jak se povedlo


nahlásit

katkagal
(upraveno)
4. 4. 2008, 7:55
No strašně zajímavý resept, takovy jednoduchí,trohu ně překvapil krem nahoru hrk hrk,ale určitě to zkusím,ja mam ráda jednoduchost




nahlásit

aweii
(upraveno)
4. 4. 2008, 11:27
@katkagal
Kačko recept je jednoduchý a hlavně moc dobrý, ten krémík můžete uhrkat, tak že si vezmete nějakou nádobu s víkem a pak jentřepete nebo to jde tak že jen stačí zamíchat, nic na tom není. Dejte vědět jak se povedlo



nahlásit

katkagal
(upraveno)
5. 4. 2008, 19:25
@aweii
Tak jsem se dneska pustila do té hrk hrk buchtičky a můžu jí ve velkém vychvalit.
.Moooc dobrá a moooc rychlá no prostě super. Dík za recept.







nahlásit

aweii
(upraveno)
5. 4. 2008, 19:49
@katkagal
děkujííí
jsem moc ráda že Vám chutnala mějte se krásně



nahlásit
Renda L
(upraveno)
4. 4. 2008, 7:19
je to moc dobrá buchta dělám jí už delší dobu, vyzkoušela jsem místo pokapání čokoládou, čokoládu postrouhat, nebo jsme udělali pudink z 50% pomerančového džusu a vanilkového pudinku a dali to na krém, můžu doporučit, je to moc dobré.
nahlásit

aweii
(upraveno)
4. 4. 2008, 9:28
@Renda L
děkuji za tip, někdy určit zkusím tak jak píšete, je to opravdu dobrůtka, u nás to všichni milujeme



nahlásit
akr
(upraveno)
3. 4. 2008, 22:21




nahlásit

aweii
(upraveno)
4. 4. 2008, 8:27
@akr
Leni děkuji a moc mě těší, že Vám chutnalo, je to opravdu rychlá mňamka



nahlásit