Bezlepkova harula
Potřebné ingredience
2 velke zemiaky,3 vajcia,muka Jizerka,sol,majoranka,oregano,cierne korenie,cesnak,rasca a olej na vyprazanie
Postup přípravy
nastruhame si ocistene zemiaky na struhadle ako to mame radi, ci uz na hrubsie sliziky alebo na tensie,
lyzicou premiesame vsetky prisady dohromady,muky netreba vela,cesto nesmie byt velmi hutne.
Opat lyzicou davame do hlbsej panvice s horucim olejom a smazime z oboch stran do zlatova.
Do cesta mozeme zamiesat nastruhany parmezan alebo potom hotove pripadne posypat
Mozeme si k tomu urobit grecke dzadziki -nastruhame si na sliziky uhorku posolime,nechame, aby pustila stavu,vyzmykame a potom pridame roztlaceny cesnak ,sol,trocha olivoveho oleja,kto ma rad kopor a samozrejme husty smotanovy grecky jogurt no a pripadne troska vinneho octu.
Dobru chut!!!
lyzicou premiesame vsetky prisady dohromady,muky netreba vela,cesto nesmie byt velmi hutne.
Opat lyzicou davame do hlbsej panvice s horucim olejom a smazime z oboch stran do zlatova.
Do cesta mozeme zamiesat nastruhany parmezan alebo potom hotove pripadne posypat
Mozeme si k tomu urobit grecke dzadziki -nastruhame si na sliziky uhorku posolime,nechame, aby pustila stavu,vyzmykame a potom pridame roztlaceny cesnak ,sol,trocha olivoveho oleja,kto ma rad kopor a samozrejme husty smotanovy grecky jogurt no a pripadne troska vinneho octu.
Dobru chut!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé