(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Tatranské kuře
Potřebné ingredience
kuřecí prsa 4 žampióny cibule pórek vepřová šťáva sýr eidam solamyl olej sůl anglická slanina bramborákové těsto petržel a rajče na ozdobení
Postup přípravy
Kuřecí prsa nakrájíme na drobné kousky, smícháme se solí a solamylem a na opečeme na oleji. Přidáme žampióny, orestujeme, zasypeme drobně pokrájenou cibulí a pórkem přilijeme vepřovou štávu a podusíme. Z bramborákového těsta vyrobíme malé bramboráčky. Bramboráčky dáme do zapékací misky (vždy 1 porce po 3 kolečka), posypeme masem, přikryjeme plátkem slaniny, zasypeme sýrem a krátce zapečeme. Podáváme zdobené petrželkou a rajčaty.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
28. 6. 2013, 18:42