(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
gulasova polevka
Potřebné ingredience
Veprova zebirka,brambory,cesnek,majoranka,sladka a paliva paprika,cibule
Postup přípravy
Do hrnce dam varit veprova zebirka,varim pozvolna 2 hodiny.Potom zebirka vyjmu a vychladle oberu a nakrajim na male kousky.
V novem hrnci si osmahnu cibulku a zaliji precezenym vyvarem,pridam nakrajene brambory,sladkou papriku i trochu palive papriky,pridam pokrajene maso a necham varit do zmeknuti brambor,pak pridam cesnek,pepr,cesnek,majoranku a zahustim moukou a vodou.Podavam s pecivem.
V novem hrnci si osmahnu cibulku a zaliji precezenym vyvarem,pridam nakrajene brambory,sladkou papriku i trochu palive papriky,pridam pokrajene maso a necham varit do zmeknuti brambor,pak pridam cesnek,pepr,cesnek,majoranku a zahustim moukou a vodou.Podavam s pecivem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
28. 6. 2013, 10:35