(recept
si oblíbilo 45 návštěvníků)
Kančí kýta na smetaně s brusinkami
Potřebné ingredience
Maso z kančí kýty.kořeni na zvěřinu od vitany,kořenovou zeleninu -mrkev,celer ,petržel,olej,2 smetany ke šlehání,plátky anglické slaniny,cibuli,sůl.
Postup přípravy
Kanči maso odblaníme,koření na zvěřinu smíchame s olejem potřeme maso a ještě trochu přisolíme.Necháme alespon půl dne odležet v chadu.Nakrajenou kořenovou zeleninu a cibuli dáme do pekáče.Naložené maso orestujeme na oleji,obalíme plátky angl.slaniny a dame do pekáče i s výpekem,podlíjeme horkou vodou.Přiklopíme a dáme péct.Pečeme asi hodinu,pak odklopíme a pečeme ještě 20 min.Upečené maso výjmeme, zeleninu s výpekem rozmiksujeme ,přidáme smetany,povaříme.Podáváme s houskovym knedlíkem a brusinkami.Chutná i s kroketama nebo s hranolkama s rozmarýnem.Je to lahůdka.
naložene maso
dame do pekáče
obalime anlg.sleninou
právě vytažene z trouby
rozmiksujeme zeleninu
přidáme smetany ,povaříme
Dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
novackova
(upraveno)
12. 3. 2014, 17:49
septulka
(upraveno)
20. 4. 2014, 11:39
@novackova
KáKá
(upraveno)
12. 3. 2014, 17:23
Tak to je něco pro mě
septulka
(upraveno)
20. 4. 2014, 11:38
@KáKá
Vyzkoušejte je to dobrota
andelo2
(upraveno)
19. 2. 2014, 17:45
vypadá to moc pěkně myslíte, že by to šlo i z daňka?
septulka
(upraveno)
12. 3. 2014, 16:54
@andelo2
Omlouvám se ,že odepisuju až ted Zuzi ,určitě by to šlo i z danka ja dělala i ze srnčího a byla to dobrota
manhartici
(upraveno)
5. 6. 2012, 8:50
DOBRÝ DEN, DĚKUJI ZA SKVĚLÝ RECEPT, OPRAVDU NÁM CHUTNALO
septulka
(upraveno)
3. 7. 2012, 13:26
@manhartici
Děkuji Lucie těší mě ,že Vám chutnalo
stratos
(upraveno)
28. 1. 2009, 15:57
Dneska jsem dělala o obědu a bylo to super. Díky za recept
septulka
(upraveno)
12. 5. 2012, 12:41
@stratos
Jsem moc ráda ,že vám chutnalo
pinkpanther
(upraveno)
1. 5. 2012, 15:53
@stratos
Ahoj Jani, SKVĚLÝ RECEPT.
septulka
(upraveno)
12. 5. 2012, 11:39
@pinkpanther
Děkuji Martinko,je to fakt mnamka
septulka
(upraveno)
12. 5. 2012, 12:41
@stratos
Kleris
(upraveno)
28. 1. 2009, 12:55
Dobrý den, tak jsem udělala Váš recept a je výborný . Moc jsme si pochutnali . Mějte se hezky, Nikola s rodinou
septulka
(upraveno)
31. 1. 2009, 8:44
@Kleris
Děkuji,moc mě těší ,že jste si pochutnali
jitkaad
(upraveno)
19. 1. 2009, 16:27
jůůůůů to vypadá super,manžel zrovna jednoho stahuje z kůže, a mám ve špajzu brusinky,tak užuž študuju
septulka
(upraveno)
24. 1. 2009, 15:02
@jitkaad
Děkuji,doufám ,že vám chutnalo
jitkaad
(upraveno)
25. 1. 2009, 13:08
@septulka
Janičko, jdu za čerstva, zrovna jsme si všichni pochutnali na tom brusinkovém "mámení" je to slast,dík za recept, určitě budeme opakovat.Udělala jsem toho hodně,tak si zítra zase uděláme "neděli" moc nám chutnalo jdu uvařit kafíčko a budu do večera trávit
Leenina
(upraveno)
13. 1. 2009, 11:03
Moc děkujeme za tip, mám celého kance na balkóně a hledám co s tím.. manžel je myslivec,tak díky určitě si pochutnáme..
vavy2
(upraveno)
21. 11. 2008, 9:37
Jééé já bych si taky dala, ale kde sehnat toho kance. Rozbitý auto za to nestojí. Ale jinak dost dobrý a už vím co bude v neděli, ale z hovězího. Díky za tip.
septulka
(upraveno)
22. 11. 2008, 19:08
@vavy2
Mám švagra nimroda,tak sem tam nějake to kanči dostaneme ,ale z hověziho to bude určo taky dobrutka
janulka45
(upraveno)
21. 11. 2008, 9:28
Tak kance já nemusím
septulka
(upraveno)
22. 11. 2008, 18:40
@janulka45
Však nemusíte ,pro nás je to pochoutka
kormos
(upraveno)
21. 11. 2008, 9:14
Ahojky Jani,moc moc děkuji za vynikající recept.Všichni si moc,moc pochutnaly!!! VŠEM DOPORUČUJI VYZKOUŠET!!!!
septulka
(upraveno)
22. 11. 2008, 18:42
@kormos
Děkuji ,jsem moc ráda ,že Vám chutnalo