(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Vepřová panenka s česnekem a kořením
Potřebné ingredience
vepřová panenka, sůl, česnek, zázvor, oregano, majoránka, provensálské koření, cibule
Postup přípravy
Vepřovou panenku, nebo nějaký menší špalíček masa, omyjeme, osolíme a prošpikujeme česnekem, posypeme kořením a opečeme v pekáčku na oliv. oleji. Cibuli nakrájíme na plátky a přidáme do pekáčku. Následně dáme maso do trouby, podlijeme trochou vody a pečeme cca 45min. při 200°C.
Jako přílohu jsme měli rýži. Bylo to jednoduché a výborně lehké.
Jako přílohu jsme měli rýži. Bylo to jednoduché a výborně lehké.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé