(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rychlá angreštová buchta
Potřebné ingredience
1 velká sklenice nabo dvě malé angreštového kompotu, 1,5 dcl oleje, 2 vejce, 400g polohrubé mouky, 250g mletého cukru, 1,5 čajové lžičky sody
Postup přípravy
Do mísy dáme napřed tekuté přísady, potom sypké a vše dobře promícháme. Nalijeme na plech s pečícím papírem nebo vymazané a vysypané a upečeme do růžova na 180 stupňů.
Hotové pocukrujeme nabo polijeme čokoládovou polevou.
Je to další moje osvědčená buchta, rychlá a moc dobrá. Dá se použít i jiný kompot, nám nejvíc chutná tato lehce kyselkavá varianta. Vydrží dlouho vláčná a je super na cesty, tak snad se bude někomu před dovolenou hodit :-)
Hotové pocukrujeme nabo polijeme čokoládovou polevou.
Je to další moje osvědčená buchta, rychlá a moc dobrá. Dá se použít i jiný kompot, nám nejvíc chutná tato lehce kyselkavá varianta. Vydrží dlouho vláčná a je super na cesty, tak snad se bude někomu před dovolenou hodit :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé