Zobrazit přihlášovací formulář

NAROZENINOVÝ K DEVADESÁTINÁM

0.0
NAROZENINOVÝ K DEVADESÁTINÁM

Potřebné ingredience

VANILKOVÝ KRÉM I KORPUS, MARMELÁDA, MANDARINKY, ML. MARCIPÁN

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

brundice 31. 5. 2013, 8:45
Leni,je překrásnej! (Y)
blanuse 30. 5. 2013, 15:34
nádherné dortíky (F) (clamp) (F)
Langoska 30. 5. 2013, 20:14
@blanuse (hello) (hello) (hello) DÍKY BLANI, POCHVALA VŽDY POTĚŠÍ..JSEM AMATÉR SAMOUK...TAK DVOJNÁSOB.... (hello) (hello) (hello) (F) (F) (F) (F)
Dannyella 30. 5. 2013, 9:54
|:o)KRÁSNÝ DORT (^). JSTE ŠIKULKA. PŘEJEME VŠE NEJLEPŠÍ KE KRÁSNÉMU DOŽITÉMU VĚKU. |:o) |:o) |:o) (D) (L)
Langoska 30. 5. 2013, 20:11
@Dannyella (hello) (hello) (hello) MOC DĚKUJI.... (hello) (hello) (hello)
IvcaS 30. 5. 2013, 9:00
(Y) (Y) (Y) Moc krásný dort a úctyhodný věk oslavence. Gratuluji (F) (F) (F) Mohla bych mít dotaz? Koukám, že používáte mléčný marcipán. Chtěla bych ze zeptat, jestli pod marcipán dáváte krém a jaký, čím fixujete, aby se marcipán neroztíkal. Poslední doubou se mi mléčný marcipán na dortech roztíká (ze strany od dortu), potí se a dělá po obvodu malé loužičky. Prosím, poraďte. Děkuji Iva
Langoska 30. 5. 2013, 20:13
@IvcaS (hello) (hello) (hello) IVČO...DÍKY ZA POCHVALU....CO SE TÝČE MARCIPÁNKY...TAK KRÉM DĚLÁM NASTAVOVANÝ PUDINGEM A NEROZTÉKÁ SE...KDYBYSTE CHTĚLA PŘESNÝ POSTUP TAK PÍSNĚTE DO VZKAZŮ...DÍKY LENKA (F) (F) (F)
IvcaS 31. 5. 2013, 7:46
@Langoska Dobrý den, také pod marcipánku dávám krém nastavovaný hodně hustým pudinkem a právě poslední dobou se mí marcipánka roztíká. Mohla bych poprosit tedy o recept??? Děkuji Stále nad tím přemýšlím, co dělám špatně. Dort mám dotvarovaný punčovinou, potřu ho slabou vrstvou krému a jde do lednice. Z lednice ho vytahuji až když mám roválenou nachystanou marcipánku a rovnou potahuji. Snažím se pracovat rychle a po potažení jde dort opět do lednice. Opravdu nevím, co dělám špatně. Jsem z toho nešťastná. Člověk si s dortem pohraje, aby vypadal co nejlépe a pak mu to zkazí nějaká blbost. :-( :-( :-(Teda aspoň myslím, že to je nějaká kravina. Když dříve mi to nedělalo. Ještě mě napadlo, jestli to není tím, že občas použiji do krému máslo z mrazáku. *-) *-) *-)
adametz 30. 5. 2013, 13:11
@IvcaS Pokud můžu poradit, tak nesmíte dát krém s obsahem vody. Já dávám jenom čisté máslo vyšlehané s cukrem a trochou kakaa nebo karamelu z plechovky.

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie