Kuřecí rychlovka s ananasem
Potřebné ingredience
Kuřecí maso * 3 lžíce sterilovaného celeru * sterilovaný ananas + šťáva * 20 cm bílé části pórku * sťáva z 1/2 limetky nebo pár kapek citronové šťávy * hl. mouka * vegeta * pepř, sůl
Postup přípravy
maso nakrájíme na kousky, do igelitového sáčku si dáme mouku a vegetu, nasypeme kuře a protřepeme, vysypeme na rozpálený olej a opečeme. Přidáme celer, ananas, šikmo krájený pórek, šťávu z ananasu a limetkovou šťávu. Podusíme, podáváme s rýží.
můžeme v závěru přidat ještě 1 dcl smetany a povaříme.
můžeme v závěru přidat ještě 1 dcl smetany a povaříme.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé