KYTIČKOVÝ MARGOTKOVÝ DORT S KORUNKOU
Potřebné ingredience
KORPUS TMAVÝ: 2HR polohrubé mouky, 1HR cukru krupice, 1HR mléka, 1/2 HR oleje, 3 vejce, 1 prášek do pečiva, 1,5 nastrouhané Margotky KORPUS SVĚTLÝ: klasické třené těsto SVĚTLÝ KRÉM POD MARCIPÁN: zkaramelizované Salko vymíchané s máslem TMAVÝ KRÉM - MARGOTKOVÝ: 300ml mléka, 3 PL kakaa, 1,5 jemně strouhané margotky, 3 PL cukru, 1 vanilkový pudink. Ze surovin uvaříme hustý pudink, necháme vychladnout a vymícháme s 300g másla. Světlý korpus jsem potřela jahodovou marmeládou a šlehačkou.
Postup přípravy
Se svíčkama
Při oslavě
Pro tenhle pohled člověk udělá vše. I patrový dort, se kterým se patlá 2 dny :O)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé