Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Drůbeží játra nadivoko

0.0
Drůbeží játra nadivoko

Potřebné ingredience

300 g jater * 150 g žampionů (nebo hlívy) * 2 rajčata * pórek * slanina * tymián * česnek * sůl * pepř * červené víno 0,5 dcl + 0,5 dcl vody * olej

Postup přípravy

Játra osolíme a opepříme a opečeme 5 minut na oleji. vyjmeme a na pánvi opečeme slaninu, houby, pórek, tymiána a česnek. Rajčata oloupeme a nakrájíme, přidáme do pánve, zalijeme červeným vínem a dusíme. pak přidáme zpět játra, prohřejeme.

Podáváme s brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie