(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Drůbeží játra se žampiony
Potřebné ingredience
500 g jater * olej * větší cibule * 4 čerstvé žampiony nebo 4 lžíce sterilovaných * 2 lžíce zakysané smetany * 50 g másla * 2 lžíce hl. mouky * pepř * masox * 2 stroužky česneku * sůl
Postup přípravy
Na oleji s máslem osmažíme cibuli, přidáme játra, zasypeme hladkou moukou a smažíme. Zalijeme vodou, aby byly ponoření, přidám žampióny, masox a pepř. Dusíme 20 minut, poté dáme smetanu, lisovaný česnek a dle chuti dosolíme.
Podáváme s brambory, rýží, pečivem, knedlíkem
Podáváme s brambory, rýží, pečivem, knedlíkem
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé