Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Drůbeží játra se žampiony

0.0
Drůbeží játra se žampiony

Potřebné ingredience

500 g jater * olej * větší cibule * 4 čerstvé žampiony nebo 4 lžíce sterilovaných * 2 lžíce zakysané smetany * 50 g másla * 2 lžíce hl. mouky * pepř * masox * 2 stroužky česneku * sůl

Postup přípravy

Na oleji s máslem osmažíme cibuli, přidáme játra, zasypeme hladkou moukou a smažíme. Zalijeme vodou, aby byly ponoření, přidám žampióny, masox a pepř. Dusíme 20 minut, poté dáme smetanu, lisovaný česnek a dle chuti dosolíme.

Podáváme s brambory, rýží, pečivem, knedlíkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie