(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Drůbeží játra ve směsi
Potřebné ingredience
500 g jater * olej * sůl, pepř * 1 cibule * 3-4 stroužky česneku * 1/2 malé lahvičky kečupu * šunka nebo anglická (nemusí být)
Postup přípravy
Játra očistíme, nakrájíme na menší kousky, omyjeme ve vodě.
Na oleji osmahneme 5 minut anglickou a cibuli, přidáme játra a posléze česnek, po 3 minutách kečup a necháme cca 5 minut dusit.
podáváme s rýží nebo hranolky a posypeme čerstvým pórkem.
Na oleji osmahneme 5 minut anglickou a cibuli, přidáme játra a posléze česnek, po 3 minutách kečup a necháme cca 5 minut dusit.
podáváme s rýží nebo hranolky a posypeme čerstvým pórkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé