Zobrazit přihlášovací formulář

Želva

0.0
Želva

Potřebné ingredience

Korpus - běžný piškot, který máte osvědčený. Krém - pudinkovo - máslový. Potahová hmota - sušené mléko, cukr moučka, sirup kukuřičný, aroma mandlové, voda, olej potahovací. Čokoláda - čokoláda hořká, 100% tuk, sirup kukuřičný

Postup přípravy

Korpus z půlkulaté varné misky. Misku jsem si vymazala a vysypala hr.moukou. Upekla korpus a rozkrájela na části. Promazala a seřízla do požadovaného tvaru.
Naplnila krémem a obmazala. Z potahové čokolády udělala hlavičku a nožičky i mašli. Hřbet želvy potáhla marcipánem a dozdobila. Růže je také z marcipánu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nula 22. 5. 2013, 19:28
(Y) krásná

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie