Želva
Potřebné ingredience
Korpus - běžný piškot, který máte osvědčený. Krém - pudinkovo - máslový. Potahová hmota - sušené mléko, cukr moučka, sirup kukuřičný, aroma mandlové, voda, olej potahovací. Čokoláda - čokoláda hořká, 100% tuk, sirup kukuřičný
Postup přípravy
Korpus z půlkulaté varné misky. Misku jsem si vymazala a vysypala hr.moukou. Upekla korpus a rozkrájela na části. Promazala a seřízla do požadovaného tvaru.
Naplnila krémem a obmazala. Z potahové čokolády udělala hlavičku a nožičky i mašli. Hřbet želvy potáhla marcipánem a dozdobila. Růže je také z marcipánu.
Naplnila krémem a obmazala. Z potahové čokolády udělala hlavičku a nožičky i mašli. Hřbet želvy potáhla marcipánem a dozdobila. Růže je také z marcipánu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nula
(upraveno)
22. 5. 2013, 19:28
krásná