(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Bulgur s chřestem
Potřebné ingredience
Bulgur, chřest, cibule, sůl, Lučina, Parmezán
Postup přípravy
Chřest umyjeme a nakrájíme na kolečka (měkké části dám stranou a z tvrdých uvařím spolu s kořenovou zeleninou vývar). Cibulku nakrájím a nechám na pánvičce na oleji zesklovatět, přidám měkké části chřestu, zaliju trochou vývaru a podusím. Vsypu bulgur (1 hrnek stačí - nabyde) a podliju vývarem (v poměru 1:2). Provařím 2 minuty a nechám pod pokličkou 15 minut dojít. Vmíchám Lučinu a posypu Permezánem.
DOBROU CHUŤ!
Je to rychlé, jednoduché, zdravé a překvapivě dobré :-)
Bulgur je zpracovaná pšenice, vypadá jako žlutá rýže a má ořechovou chuť :-)
DOBROU CHUŤ!
Je to rychlé, jednoduché, zdravé a překvapivě dobré :-)
Bulgur je zpracovaná pšenice, vypadá jako žlutá rýže a má ořechovou chuť :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé