S mascarpone + jahodový
Potřebné ingredience
Mramorový korpus, mascarpone se šlehačkou.
Postup přípravy
- jahodový podle: Soňa Č. (ssonda) ID 165593. Do krému jsem použila místo marmelády čerstvé jahody.
Korpus: 3 vejce, 13 dkg cukru, 15 dkg hrubé mouky, na špičku nože prdp.
Náplň: 3 smetany na šlehání, 2 želatinové ztužovače za studena (DR.OETKER), jahody. Dále:
1 cukrárenské želé červené, jahodová marmeláda
Bílky ušlehat, zašlehat cukr, postupně přidávat žloutky s moukou s prdp.
Po vychladnutí proříznout, pomazat marmeládou, přiklopit a znovu pomazat.
Ušlehat šlehačky, v další misce rozmixovat jahody, v další připravit želatinový ztužovač. Do ztužovače zašlehat jahody, přimíchat šlehačku - potřít korpus (v ráfku). Po ztuhnutí polít želatinou. Dozdobit další ušlehanou smetanou. Připravený k transportu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé