Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

S mascarpone + jahodový

0.0
S mascarpone + jahodový

Potřebné ingredience

Mramorový korpus, mascarpone se šlehačkou.

Postup přípravy

.

- jahodový podle: Soňa Č. (ssonda) ID 165593. Do krému jsem použila místo marmelády čerstvé jahody.
Korpus: 3 vejce, 13 dkg cukru, 15 dkg hrubé mouky, na špičku nože prdp.
Náplň: 3 smetany na šlehání, 2 želatinové ztužovače za studena (DR.OETKER), jahody. Dále:
1 cukrárenské želé červené, jahodová marmeláda
Bílky ušlehat, zašlehat cukr, postupně přidávat žloutky s moukou s prdp.
Po vychladnutí proříznout, pomazat marmeládou, přiklopit a znovu pomazat.
Ušlehat šlehačky, v další misce rozmixovat jahody, v další připravit želatinový ztužovač. Do ztužovače zašlehat jahody, přimíchat šlehačku - potřít korpus (v ráfku). Po ztuhnutí polít želatinou. Dozdobit další ušlehanou smetanou. Připravený k transportu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

daskas1 19. 5. 2013, 20:56
(zajic) (zajic) (C) (C) (C) (D) (D)
ivana.king 21. 5. 2013, 11:05
@daskas1 (L) (F) (hello)
ssonda 16. 5. 2013, 20:52
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (L) (L) (L)
ivana.king 17. 5. 2013, 13:28
@ssonda Děkuji (L) Už jsem "vaše" smetanové želé dlouho nedělala ...... budu to muset napravit a zvýšit frekvenci! Moc jsme si pochutnali (zajic)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie