(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Švej-žužu
Potřebné ingredience
2celá vejce,
1lžíce magi,
3lžičky solamilu,
1lžičku majoránky,
6stroužků česneku,
špetka soli a pepře,
Kuřecí maso
Postup přípravy
Nejprve si uděláme marinádu z předešlých ingrediencí. Pak maso naklepeme a naložíme do marinády.
Marinujeme tak 12hodin. Pak maso opékáme na pánvi, nebo grilujeme na venkovním grilu.
Jako příloha jsou nejlepší brambory,nebo rýže.
Dobrou chuť!
Marinujeme tak 12hodin. Pak maso opékáme na pánvi, nebo grilujeme na venkovním grilu.
Jako příloha jsou nejlepší brambory,nebo rýže.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé