(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
ŠPAGETY SE SMĚSÍ
Potřebné ingredience
ŠPAGETY, PÁREK, ČESNEK, ZAKYSANÁ SMETANA, PODRAVKA, KARI, CIBULE, NASTRUHANÝ SÝR :-)
Postup přípravy
NA OLEJI OSMAHNU NA JEMNO NAKRÁJENOU CIBULI, PŘIDÁM NASTROUHANÝ PÁREK, ORESTUJI, POTOM PŘIDÁM ČESNEK, KARI KOŘENÍ A PODRAVKU A VE FINÁLE DODÁM ZAKYSANOU SMETANU. NEMÁ TO CHYBU, JE TO MOC DOBRÉ A HLAVNĚ RYCHLÉ :-) NAKONEC POSYPU STROUHANÝM SÝREM.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
milka1m1
(upraveno)
17. 10. 2016, 18:01
To bude asi šmakuláda,jak řika pan Vanek
Rorschach
(upraveno)
17. 10. 2016, 13:43
Jsem v kuchyni krutý laik, ale jak se strouhá párek? To musí jít celkem blbě ne?
LilisCalwert
(upraveno)
28. 4. 2014, 9:12
V pořádku, žádné dochucovadlo nechybí!
sarkatom
(upraveno)
14. 6. 2013, 21:59
Bože, to se dá normálně jíst???????
lenkac
(upraveno)
10. 5. 2013, 19:26
že by námět pro Vaňka na nový díl... http://www.stream.cz/peklonataliri/771269-peklo-na-taliri-mimibazar-cz
enkka
(upraveno)
10. 5. 2013, 12:43
to je teda mňamózní mňamka pro manžu a mimísky
nigina
(upraveno)
13. 5. 2013, 9:46
ježkovi to je kurs vařeníííí a inspirace od Pejska a kočičky...?
Brůs
(upraveno)
9. 5. 2013, 20:51
ježíši kriste, jdu
zuzu
(upraveno)
10. 5. 2013, 12:16
@Brůs
Vrhnout?
zdenakucerova
(upraveno)
10. 5. 2013, 19:35
@zuzu
no snad jí nepodezříváš, že to půjde vyzkoušet
plamenek
(upraveno)
10. 5. 2013, 16:19
Vidím,že přímo vysoká škola vaření, vezmi cokoliv,přidej párek,cibuli,vegetu,sýr,smetanu a máš jídlo.Možnosti . brambory, těstoviny, čočka, rýže.Kdo nemá vegetu ,párek a smetanu neuvaří Co takhle: Vem kus masa,vlož na osmahnutou cibulku,opeč maso,posol,opepři,okmínuj, podlej vodou či vývarem, přidej nastrouhanou kořenovou zeleninu.Místo obyč. kastrolu použij tlakový kastrol, podus 25 min, zchlaď ,otevři,vyjmi maso a šťávu zahusti dle chuti, strouh.bramborem, zápražkou atd.Provař a do jiného kastrolu propasíruj přes síto.Časově je to náročné stejně, jen výsledek není barviva,modifikovaný škrob,glutamány a jiné přídatné látky
Žirafka1
(upraveno)
9. 5. 2013, 21:35
@plamenek
Evi, napsala jste to do puntíku za mě Tak nějak,jako vy si představuju jídlo,které můžu naservírovat jak sobě,tak i dětem
trojcata
(upraveno)
9. 5. 2013, 20:16
@plamenek
Radka22
(upraveno)
9. 5. 2013, 19:20
A fotečka by nebyla ? brr
Žirafka1
(upraveno)
9. 5. 2013, 19:04
Nejhorším nepřítelem některých kuchařek je jejich vlastní fantazie ...... což se v tomto receptu naprosto potvrdilo
evicela
(upraveno)
9. 5. 2013, 18:42
další vyšší kuchařská
apasionata
(upraveno)
9. 5. 2013, 14:38
lepší než projímadlo ...
maruška
(upraveno)
9. 5. 2013, 14:29
a ten párek prosím jaký?
želva17
(upraveno)
9. 5. 2013, 19:55
@maruška
Nejlépe za kilo 45 kč
maruška
(upraveno)
10. 5. 2013, 9:28
@želva17
není tu blinkací smajlík a mám je i oloupat
jitullka
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:58
další kulinářský skvost
jana + 2
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:39
rychla bude asi i cesta na zachod
trojcata
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:27
tak když si vezmu špagety a ten sýr tak si pochutnám úplně stejně co dokáže někdo za kombinace,směsí myslíte ta různá koření?
taba
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:11
..párek a zakysaná smetana...
Zrušený účet
(upraveno)
9. 5. 2013, 17:06
@taba
já buřtguláš dělám taky s normální smetanou a ještě nám nikdy nic nebylo a fakt je to lepší než bez ní
taba
(upraveno)
9. 5. 2013, 19:46
@
....tak každý má jiné chutě...mně přijde smetana do buřtguláše fakt divná...
Žirafka1
(upraveno)
10. 5. 2013, 19:02
@taba
Mě přijde celý tento v uvozovkách recept hodně divný
Inkakos
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:20
@taba
s přídavkem podravky to bude lahoda, zvláště pak pro děti
kurel
(upraveno)
9. 5. 2013, 14:55
@Inkakos
Také kupuji Podravku.. ale bez glutamátu
trojcata
(upraveno)
9. 5. 2013, 15:28
@kurel
podravku ano ele kombinovat ještě s kari a párkem
kurel
(upraveno)
9. 5. 2013, 16:30
@trojcata
kari je normální koření a vy nejíte občas párek? já bych to tak kriticky nevidela
trojcata
(upraveno)
9. 5. 2013, 19:49
@kurel
párek jim,kari používám a podravku také ale nedovedu si představit tuto směs se vším dohromady
maruška
(upraveno)
9. 5. 2013, 16:54
@kurel
Bohu, asi tak, že tenhle skvost snad není potřeba dávat sem...to vymyslí doma každý...
kurel
(upraveno)
9. 5. 2013, 22:23
@maruška
No to máš pravdu .. to je recept .. když je před výplatou a v lednici nic není
maruška
(upraveno)
10. 5. 2013, 9:30
@kurel
Ti nevím před výplatou bych radši špagety třeba jen s oliváčem a bazalkou
KáKá
(upraveno)
9. 5. 2013, 13:49
@Inkakos
a k podravce ještě kečup a masox
laskonka333
(upraveno)
9. 5. 2013, 12:36
marky18
(upraveno)
8. 5. 2013, 21:01
díky za tip