(recept
si oblíbilo 14 návštěvníků)
Perník s jablky
Potřebné ingredience
20 dkg cukru, 2 lžíce kakaa, 2 vejce, 8 dkg másla - utřeme, 8 lžic vlažného mléka, 30 dkg hrubé mouky, 30 dkg jablek (nastrouhané), 1 prášek do pečiva.
Postup přípravy
Nejdříve si utřeme máslo pokojové teploty, cukr a vejce poté přidáme mléko, hrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva dobře zamícháme a nakonec přidáme nastrouhaná jablka ( dávám jablek ještě o půlku více je potom perník šťavnatý ). Je to recept na menší plech, když dělám klasický velký dělám z dávky a půl. \\\
\\\
\\\
\\\
Na povrch perníku jsem udělala čokoládu - kaštany a máslo nad párou a polít perník, je lepší s máslem poleva neláme se při krájení.
\\\
\\\
\\\
Na povrch perníku jsem udělala čokoládu - kaštany a máslo nad párou a polít perník, je lepší s máslem poleva neláme se při krájení.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé