Zobrazit přihlášovací formulář

Hovězí maso

Přidat recept

Plněné pepriky gulášem

0.0
Plněné pepriky gulášem

Potřebné ingredience

hovězí na guláš, papriky, protlak, cibuli, pepř,sůl, olej, rýže, mouka

Postup přípravy

Nejdříve si udělám klasický guláš, nejlepší je z kližky. Nechám ho vydusit a pak maso umelu. Papriky spařím, maso smíchám s uvařenou rýží, dosolím a dopepřím. Naplním pariky, uzavřu je uříznutým vrškem a dám na omastek zapéct, mírně podliji vodou. Mezitím si připravím klasickou rajskou omáčku. Když jsou papriky měkké přendám je do omáčky a nechám prohřát. Nejlépe je dělat večer aby se vše pořádně proleželo. U nás v rodině se už jinak nedělají.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie