Svatební
Potřebné ingredience
Tmavý korpus, višňový gel, šlehačkovo - pudinkový, tvarohový krém, jahody, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 10,5 kg
Postup přípravy
Škoda, že foťák vezme tu barvu úplně jinak. Ve skutečnosti je kombinace krémová a světlá fialková nádherná :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
babbina
(upraveno)
5. 5. 2013, 23:14
krásný
Alinka2
(upraveno)
6. 5. 2013, 11:19
@babbina
Soni děkuji
daskas1
(upraveno)
5. 5. 2013, 20:50
moc pěkný
Alinka2
(upraveno)
5. 5. 2013, 21:09
@daskas1
Dášo děkuji
HHaannuullee
(upraveno)
4. 5. 2013, 16:11
nádherný dort
Alinka2
(upraveno)
4. 5. 2013, 19:53
@HHaannuullee
Haničko díky
KRUPAVE SRDICKO
(upraveno)
4. 5. 2013, 13:05
Alicko moc pekny dortik
Alinka2
(upraveno)
4. 5. 2013, 14:11
@KRUPAVE SRDICKO
Janičko moc děkuji
Sendy82
(upraveno)
4. 5. 2013, 12:52
je velmi něžný ... máte ho nějak vyztužený nebo tu váhu celou zvládne ustát?? a ty perličky nahoře jste sehnala kde? prozdradíte mi???
Alinka2
(upraveno)
4. 5. 2013, 14:10
@Sendy82
Moc děkuji, je vyztužený, raději jsem nenechala nic náhodě, protože ještě cestoval a uvnitř je lehký šlehačkový krém, tak aby držel . Perličky se dají koupit třeba tady : http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=62611942&tab=3
Sendy82
(upraveno)
4. 5. 2013, 20:52
@Alinka2
moc děkuju ... ja se pořád těch vyztuh bojím ... příjde mi to takové , prostě zakrojí se klínek a je tam kus umělé hmoty.pořád se to ve mě bije ....
Alinka2
(upraveno)
5. 5. 2013, 13:41
@Sendy82
Dělala jsem kamarádce svatební třípatrák nevyztužený. Spodní patro byl medovník aby to bylo pevné. Dort cestoval 150km. Vydržel, ale přeci jen byl takový kulatější po převozu. Všichni z něj byli nadšení, já tak spokojená nebyla. Už to nikdy neudělám. Raději při rozkrojení vyndat umělý hřeb, než mít na fotkách dort který nedržel tvar. Hlavně se musí počítat s tím, že dort stojí nějaké 2 - 3 hodiny na stole a někdy i dýl
liba1963
(upraveno)
4. 5. 2013, 22:23
@Sendy82
Právě naopak,výztuhy jsou super.Tak se dají patra krásně seskládat a dát do lednice.Když dortíky leží na sobě jen tak,přílepí se k sobě a potah je potrhaný.
Alinka2
(upraveno)
5. 5. 2013, 13:43
@liba1963
Přesně tak a krájení takového dortu je podle mě také lepší. Potahovka, třeba Smartflex je dost tuhá a špatně se krájí. Když je dort zpevněný, jde to mnohem líp