(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Pečení ja radost - sekačka po mužsku
Potřebné ingredience
2 x 5 min. životního času / 1 ks mletého ochuceného masa dle místních zvyklostí / 1 ks pekárny na chleba / 1 ks smlouva s dodavatelem elektřiny / 1 ks myčka nádobí
Postup přípravy
Mleté maso ochutíme dle místních zvyklostí. Nebojíme se experimentovat! (strnulé a konzervativní neexperimentální povahy jsou brzo staré, zapšklé a není s nima řeč. Nikdo je nemá rád). Vše řádně a ručně promícháme. Použijeme všech 10 prstů, kdo dělal u soustruhu tak počtem zbývajícím. Promíchané maso přesuneme do vaničky domácí pekárny. Ano, hnětače vyndáme. Pořádně vše otevřenou dlaní upěchujeme aby byla sekačka po upečení celistvá. Pěchování je výborný antistresový prostředek a dobu je možno prodloužit podle momentální emoční potřeby. Zavřeme víko pekárny, nastavíme funkci Bake, 60 min. a stlačíme tlačítko Start. Nyní můžeme jít hluboce přemýšlet na pohovku, popř. pustit sportovní kanál. Po hodině pečení vyklepneme hotový pokrm na odpovídají tác, nejlépe s okrajem, aby přebytečný tuk nepotřísnil linku (práce navíc) a pečící vaničku z pekárny umístíme do myčky nádobí. Nasypeme nebo vložíme mycí prostředek a stiskneme tlačítko ON. Nyní můžeme jít pokračovat v hlubokém pohovkovém přemýšlení nebo sledování dalších sportovních úkonů.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Freny7
(upraveno)
20. 2. 2014, 15:55
...a tak vaří i myslí muži ! SKVĚLÉ !!! Proč my se tak honíme, dámy ?? F*
cherrycake
(upraveno)
2. 2. 2014, 10:52
super
romitka
(upraveno)
12. 11. 2013, 19:23
Tome ,Ty mě vážně bavíš
romitka
(upraveno)
12. 11. 2013, 19:24
@romitka
jééé nechtěla jsem smajlíka.Dělej,že tam není,jo?
pavliiina
(upraveno)
28. 10. 2013, 20:05
Tome chci Vás mít doma ....
ivouch
(upraveno)
4. 9. 2013, 12:28
Vtipně komentované-díky
DUDU-D7
(upraveno)
4. 9. 2013, 12:20
Sice nevlastním domácí pekárnu , ani myčku , holt jako ženská musím umět plnit tyhle funkce , ale tentle recept je krásně veselý . Dík za šprýmaře .
PETRA V
(upraveno)
17. 6. 2013, 9:35
tak jesm se dlouho napobavila u receptu dobrýýý
Pesinka
(upraveno)
13. 6. 2013, 20:36
jsem se nasmála!!!Brzo vyzkouším,sekačka téměř bez práce
znamenivah
(upraveno)
25. 5. 2013, 19:30
Šára
(upraveno)
25. 5. 2013, 19:26
Moc hezky napsaný recept Také jsem se ,jako většina ostatních čitatelek pobavila a nedalo mě to a musela jsem se podělit s textem i manželovi Děkuji.
enkka
(upraveno)
25. 5. 2013, 18:11
super
HanHan81
(upraveno)
25. 5. 2013, 18:02
magsan
(upraveno)
3. 5. 2013, 11:03
Jo, akorát nádoba z pekárny se nemá mýt v myčce, z ničí se adhezivní povrch nádoby a příště již pokrm nevyklepneme.
TomTP
(upraveno)
3. 5. 2013, 20:24
@magsan
Jsem zřejmě vzácná vyjímka ..
Sophie70
(upraveno)
3. 5. 2013, 9:55
výborne podaný recept, nádherný výsledok a ešte si aj oddýchneme pri varení ..... idem na to
jirul
(upraveno)
30. 4. 2013, 19:47
super nápad a návod určo vyzkouším, fajn jsem se při čtení pobavila více chlapů kuchařů
zdenka54
(upraveno)
30. 4. 2013, 17:51
Super návod a ty ingredience díky ,Tome