(recept
si oblíbilo 29 návštěvníků)
Debrecínské ragů z vepřového masa
Potřebné ingredience
SUROVINY: 300g vepřového plecka bez kosti 2 cibule 2 lžíce oleje 1 nožička párku 1 malý rajčatový protlak 2 větší papriky 100 ml smetany 1 lžíce hladké mouky 2 stroužky česneku mletá paprika drcený kmín sůl
Postup přípravy
Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. Vmícháme na nudličky pokrájené papriky a dusíme, až je vše měkké. Zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku, přidáme kolečka párku a společně povaříme. Doporučená příloha: těstoviny a kompot nebo ovocný salát.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
apasionata
(upraveno)
27. 4. 2013, 11:00
laskonka333
(upraveno)
27. 4. 2013, 9:35