RUGBY + POSTUP NA MINI KOPAČKY
Potřebné ingredience
Mramor, krém z ledových kaštanů, višnový frutafil, lesní směs gel, čokoládový krém, marcipán, SM
Postup přípravy
x
x
x
detail kopaček
připravíme si základ- válečky-cca 6 cm
kosticí s kuličkou zatlačíme dovnitř, krouživým pohybem..pak zatlačíme směrem do špice a jakobychom zlehka vytahovaly v oblasti jazyka nahoru
vytvarování v patní části
boky trošku snížíme
vytenšíme jazykovou část
snížíme a vytvarujeme nártovou část
dotvarujeme klenbu z obou stran
připravené základy:-)
přilepíme jazyk
vyválíme si svrchní část natenko.Nakrojíme obdélník -délka bude o kousek kratší, než délka jazyka.Pak na bocích vykrojíme oblouček z každé strany-je to část od jazyka k patě.
Svrchní plát položíme na základ.Musí být zakryté boky jazyka.Pokračujeme na boky,až k patě.Pěkně urovnáme, uhladíme.
na patě odstřihneme přebytečnou hmotu
odřežeme přebytky z boků, konce podhrneme dospodu
proštepujeme
přidáme boční bílé zdobení, které také proštepujeme, .A malý trojúhelníček na patu
vyřežeme podrážku, přilepíme, a okolíkujeme.
naznačíme dírky, a "navlečene" tkaničky
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé