(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Krkovička v máslové marinádě-děkuji Andrejce
Potřebné ingredience
Suroviny: 2 plátky krkovice -podle strávníku sůl, pepř Na marinádu: 100g másla 300ml černého piva pokojové teploty 1KL drceného kmínu 1KL sušeného zázvoru nebo kousek nastrouhaného čerstvého čerstvá majoránka ( popř. sušená)
Postup přípravy
Postup
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.
Poznámka
Maso je vynikají, křehké a měkké.
Maso zlehka naklepeme, osolíme a opepříme.
Máslo rozehřejeme, přilijeme pivo, přidáme koření a posekanou majoránku.
Maso vložíme do misky a marinádou zalijeme. Necháme nejlépe přes noc marinovat v chladu. Poté vyjmeme, necháme povolit při pokojové teplotě a maso i s marinádou dáme do pekáčku. Vložíme do rozpálené trouby na 200C a pečeme dozlatova. Během pečení poléváme výpekem, který můžeme nakonec podle chuti zahustit.
Poznámka
Maso je vynikají, křehké a měkké.
dobrota
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Sophie70
(upraveno)
12. 4. 2013, 9:03
to musí byť perfektné.....