(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Italská pizza
Potřebné ingredience
Hladká mouka 400 g Droždí 20 g Voda 200 ml Olivový olej 100 ml Žloutek 1 ks
Postup přípravy
Těsto zaděláme a necháme 2 hodiny kynout. Rozdělíme na 2 bochánky a dáme do lednice na 10 minut vychladit. Potom rozděláme na plech a potřeme kečupem, poklademe salám, sýr apod. Dáme do vyhřáté trouby péct.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Lucikanass
(upraveno)
12. 1. 2015, 15:53
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/100805/20/b10545-1281033759.jpg)
anib
(upraveno)
12. 4. 2013, 13:47
Italská pizza s kečupem........................by Vás Ital zabil
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140429/20/b177040-1398795449.jpg)
nigina
(upraveno)
12. 4. 2013, 10:53
co je na tomto italske? zloutek se do testa na piizzu vubec nedava (aspon ne v Italii) a kecup do pizzy? to je v Italii primo nemozny
![+o(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/21.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/120426/10/b100912-1335427778.jpg)
jitullka
(upraveno)
12. 4. 2013, 11:47
@nigina
a toho droždí je taky moc,běžně se dává 20g na 5kg mouky a žloutek a kečup to je děsný
![,-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
volcom
(upraveno)
12. 4. 2013, 10:08
Nechápu,proč u jednoho receptu píšete, nikdy nedávat kečup a tady v receptu ho máte napsaný,to by Vás Italové asi moc nepochválili,kečup nenávidí
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![*-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/25.gif)
![:-(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/5.gif)
![:-(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/5.gif)
![:-(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/5.gif)
![+o(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/21.gif)
![+o(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/21.gif)
![+o(](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/21.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110216/13/b205626-1297858245.jpg)
evicela
(upraveno)
12. 4. 2013, 10:38
@volcom
přesně tak, já si malinko naředím rajský protlak