(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Vajíčková tvarohová pomazánka
Potřebné ingredience
2 vejce uvařené na tvrdo 250 g odtučněného tvarohu 1 malá cibule plnotučná hořčice sůl pepř
Postup přípravy
Zbyla vám doma vejce a nevíte co s nimi? Skvělou variantou je VAJÍČKOVÁ TVAROHOVÁ POMAZÁNKA. S kouskem pečiva a zeleniny se výborně hodí na snídani či odpolední svačinu. Z jedné porce (50 g) získáme 200 kJ, 6 g bílkovin, 2 g tuku a 72 mg cholesterolu. Není se tak třeba bát, že to přeženeme s cholesterolem - doporučená denní dávka je 300 mg.
Vajíčka rozkrojíme, vyjmeme žloutky a rozmícháme je s tvarohem. Bílky nastrouháme na hrubo, cibulku na jemno nasekáme a přidáme do tvarohu. Ochutíme solí, pepřem a trochou hořčice.
Vajíčka rozkrojíme, vyjmeme žloutky a rozmícháme je s tvarohem. Bílky nastrouháme na hrubo, cibulku na jemno nasekáme a přidáme do tvarohu. Ochutíme solí, pepřem a trochou hořčice.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé