Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 12 návštěvníků)

velikonoční nádivka

0.0
velikonoční nádivka

Potřebné ingredience

6 HOUSEK NEBO ROHLÍKŮ,1/2 LITRU MLÉKA, 4 VEJCE, 10 DKG SLANINY, SŮL, PAŽITKA, KARI, PETRŽEL, MLADÉ KOPŘIVY, KONDRHEL, PEPŘ MLETÝ, 1/4 KG VEPŘ. MASA UZENÉHO(DÁVÁM KUS BŮČKU A KUS KRKOVICE).

Postup přípravy

PEČIVO NAKRÁJENÉ NA KOSTKY ZALEJEME MLÉKEM SE SOLÍ, PEPŘEM, KARI A VEJCI A VMÍCHÁME UVAŘENÉ MASO A ZELEŇ A OPEČENOU SLANINU. DÁME NA PLECH S PAPÍREM A PEČEME DO ČERVENA. je výborná, pokud chci vysokou na normální velký plech hluboký, dělám dvojitou dávku.

pokud nejsem líná, některý rok šlehám i bílky zvlášť nebo přidám trochu kypřícího prášku pro nadýchanost. Pokud máte rádi sušší nádivku, je třeba dát více libového masa, u nás převládá ta hutnější a tak dávám více bůčku...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

marky18 21. 4. 2014, 0:29
(Y) :-) (clamp) Díky
buxus 24. 4. 2014, 19:55
@marky18 není zač :-) (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie