(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Plněný chlebový bochník
Potřebné ingredience
1 malý chleba, 1 zakysaná smetana, 1balení (3 oblelníčky) sýru Apetito nebo Smetanito, 20dkg anglické slaniny vcelku, různobarevné papriky.
Postup přípravy
Chlebu ukrojíme horní část a odložíme si ji bokem, vnitřek chlebu vyndáme a vše dáme na plech s pečícím papírem. Nakrájíme si na malé kostičky anglickou slaninu a necháme ji vyškrařit, vyndáme slaninu a necháme ji chvilku vychladit, mezi tím smícháme zak. smetanu se sýrem a nakrájíme papriku na malé kousky a po vychladnutí tam zamícháme anglickou, můžeme přidat také další zeleninu, co kdo má rád. Naplníme chleba a celý chleba a také vydlabanou střídku důkladně potřeme výpekem z anglické, aby při pečení nebyl chleba vysušený. Dáme do trouby na 180C cca 25min. Po vydání z trouby ihned podáváme. Na talířek si nabíráme směs a jíme k tomu opečený chleba, nakonec rozkrájíme také korpus chleba. Vypadá to suprově a taky to tak chutná.
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Vydlabaný chlebový bochník.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lenca3
(upraveno)
27. 3. 2014, 13:30
Dobrý den, nevím jestli postup chápu dobře, máte to napsané tak, jako by se to peklo i s tou směsí ze zakysané smetany?
Stverice
(upraveno)
13. 4. 2014, 19:33
@lenca3
Ano, peče se to i s tím.