Beruška
Potřebné ingredience
světlý korpus, karamelový salkový krém, punčovina, smartflex, váha 3,3 kg
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
KučerPavli
(upraveno)
6. 10. 2014, 18:40
Dobrý den, prosím můžete mi prozradit tajemství, v čem jste pekla korpus, aby jste docílila kulatosti berušky?? Taky se na jednu chystám a ta vaše je ze všech, co jsem shlédla nejkrásnější. děkuji
mfajmanova
(upraveno)
10. 10. 2014, 20:19
@KučerPavli
Dobrý den, berušku jsem vymodelovala z punčoviny.
marcelau
(upraveno)
28. 3. 2013, 19:54
je kouzelná
mfajmanova
(upraveno)
28. 3. 2013, 22:22
@marcelau
Díky, Marcelko