(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Zapečené mleté maso s bramborovou kaší
Potřebné ingredience
500g mletého masa, čerstvý rozmarýn, sůl, pepř, 2 hrsti mražené kukuřice, 1 hrst mraženého hrášku, ev. hrst vařených fazolí, plechovka krájených rajčat, olivový olej. Na kaši: asi 6 středních brambor, 100 - 150ml mléka, 100g másla, sůl
Postup přípravy
Maso orestujeme na oleji, přidáme snítku rozmarýnu, po chvíli osolíme, opepříme. Po 20min. přidáme hrášek, kukuřici, fazole a vaříme ještě 10min., nakonec rajčata, necháme jen chvíli prohřát. Z brambor uděláme kaši. Do máslem vymazané zapékací formy dáme vrstvu masa, na to rozetřeme bramborovou kaši. Zapečeme asi 20 - 30min., na 200 - 220°C.
+ plechovka rajčat
...
...
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé