(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Bezlepkové řezy Raffaello
Potřebné ingredience
Drobení: 3/4 hrnku strouhaného kokosu, 1/2 hrnku cukru moučka Poleva: 1 kelímek smetany Těsto: 2 hrnky bezlepkové mouky, 1/2 hrnku oleje, 3/4 hrnku cukru moučka, 1 hrnek mléka, 1 balíček prášku do pečiva, 2 ks vejce
Postup přípravy
Předehřejeme si troubu na 170 °C a připravíme hluboký plech, který vymažeme tukem a vysypeme kokosem.
Ze všech ingrediencí na těsto vyšleháme hladkou hmotu, kterou vylijeme do připraveného plechu. Dobře promícháme kokos s cukrem a rovnoměrně touto směsí posypeme těsto.
Pečeme cca 30-40 minut v elektrické troubě, buchta krásně vyběhne, kokos by neměl zrůžovět, takže je nutné ho při pečení hlídat.
Ihned, jak vyndáme z trouby, zalijeme celý moučník rovnoměrně smetanou a necháme odležet. Nejlepší je vychlazený z lednice.
Ze všech ingrediencí na těsto vyšleháme hladkou hmotu, kterou vylijeme do připraveného plechu. Dobře promícháme kokos s cukrem a rovnoměrně touto směsí posypeme těsto.
Pečeme cca 30-40 minut v elektrické troubě, buchta krásně vyběhne, kokos by neměl zrůžovět, takže je nutné ho při pečení hlídat.
Ihned, jak vyndáme z trouby, zalijeme celý moučník rovnoměrně smetanou a necháme odležet. Nejlepší je vychlazený z lednice.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé