Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbilo 20 návštěvníků)

KUŘECÍ RULIČKY S ANGLICKOU SLANINOU A ČESNEKOVOU OMÁČKOU......RYCHLOVKA

0.0
KUŘECÍ RULIČKY S ANGLICKOU SLANINOU A ČESNEKOVOU OMÁČKOU......RYCHLOVKA

Potřebné ingredience

Kuřecí řízky, plátky anglické slaniny, grilovací koření, sůl, česnek, majonéza, lučina jogurtina......

Postup přípravy

-Kuřecí řízky si nakrájíme na větší kousky, dáme do misky, mírně osolíme (fakt jen trošku, slanina i koření už v sobě sole mají dost:-)), promícháme v misce s grilovacím kořením....
- pak každý kousek zabalíme do anglické slaniny - můžeme i dva kousky, pokud jsou menší.....a skládáme vedle sebe do zapékací misky.......
- a dáme péct do trouby cca při 180 stupních na 20 minut. (přibližně)
-olej nedáváme žádný, ani se nemusí dno vymazávat, slanina pustí tuk sama

- česneková omáčka č. I - rozetřený česnek promícháme v misce s majonézou, mírně osolit a přidat buď čerstvé bylinky nebo nějaké koření (já dávám někdy trošku koření na steaky nebo gril. koření atd. - ale fakt jen špetičku pro zvýraznění chuti)
- česneková omáčka č. II. (ta mě chutná více) - to samé jen místo majonézy dáme lučinu jogurtinu....

Jako příloha jsou nejlepší hranolky nebo opékané brambory.......
Ale výborné chutnají i studené, když je nakrájíte podél, vznikne krásná miniroládka, nakrájíte na talířek na plátky a můžete podávat s omáčkami a pečivem ...výborné třeba při nějaké oslavě....

Kousky masa balíme do ruličky....

pěkně jeden vedle druhého skládáme do zapékací misky či do pekáčku...nejlepší je, když je to zaplněné celé, aby nespadly...

zatím co se nám ruličky pečou v troubě, připravíme si studené omáčky.....

česnková omáčka s majonézou

česneková omáčka s lučinou jogurtinou - je bělejší a trošku řidší

takhle to vypadá, když je hotovo...mňam.....

a papkáme...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie