(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Ježek
Potřebné ingredience
Světlý korpus, jahodový gel, pařížská a světlá šlehačka, pudinkovo - máslový krém, potah pravý marcipán, váha 3,2 kg
Postup přípravy
x
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
baba1
(upraveno)
18. 3. 2013, 17:35
Atek
(upraveno)
17. 3. 2013, 6:33
Handulka0
(upraveno)
16. 3. 2013, 22:14
Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@Handulka0
petruska1312
(upraveno)
16. 3. 2013, 21:51
Nádhera. Jak jsou udělané ty bodlinky prosím ?
Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:53
@petruska1312
Moc děkuji . Lisem na česnek
petruska1312
(upraveno)
23. 3. 2013, 21:01
@Alinka2
Já si to myslela, to muselo dát práce. Dortík je opravdu nádherný
blanuse
(upraveno)
16. 3. 2013, 14:50
jé, ten je nádherný
Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@blanuse
Blani díky
lucikRMS
(upraveno)
16. 3. 2013, 9:19
krásnej ježeček
Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:54
@lucikRMS
Lucko díky moc
tomulinecek
(upraveno)
16. 3. 2013, 9:16
Alinka2
(upraveno)
16. 3. 2013, 23:53
@tomulinecek