(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Polévka s řapíkatým celerem.
Potřebné ingredience
1 cibuli, 5 stonků řapíkatého celeru, 1 litr zeleninového vývaru, 4 lžíce oleje, bagetu, 2 lžíce strouhaného parmezánu, 200 ml smetany, sůl a pepř.
Postup přípravy
Cibuli nakrájejte nahrubo a na oleji ji nechte zpěnit. Přidejte pokrájený řapíkatý celer, nechte zesklovatět, a poté polévkový základ zalijte vývarem. Nechte asi patnáct minut prohřát, dochuťte solí a pepřem a polévku rozmixujte tyčovým mixérem. Pak už jen vmíchejte smetanu,dávám sojovou-nechte probublat. A můžete podávat! Samozřejmě s plátky opečené bagety, posypané parmezánem.
Je výborná.
Je výborná.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160903/08/b355-1472883908.jpg)
mohos
(upraveno)
3. 4. 2014, 20:47
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)