Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 4 návštěvníci)

Polévka s řapíkatým celerem.

0.0
Polévka s řapíkatým celerem.

Potřebné ingredience

1 cibuli, 5 stonků řapíkatého celeru, 1 litr zeleninového vývaru, 4 lžíce oleje, bagetu, 2 lžíce strouhaného parmezánu, 200 ml smetany, sůl a pepř.

Postup přípravy

Cibuli nakrájejte nahrubo a na oleji ji nechte zpěnit. Přidejte pokrájený řapíkatý celer, nechte zesklovatět, a poté polévkový základ zalijte vývarem. Nechte asi patnáct minut prohřát, dochuťte solí a pepřem a polévku rozmixujte tyčovým mixérem. Pak už jen vmíchejte smetanu,dávám sojovou-nechte probublat. A můžete podávat! Samozřejmě s plátky opečené bagety, posypané parmezánem.
Je výborná.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

mohos 3. 4. 2014, 20:47
(Y) Zdenko, v pondělí jsem polévku udělala, byla vynikající jak první, tak třetí den odleželá z lednice. Určitě ji zařadím natrvalo do našeho jídelníčku. Děkuji za recept. (F)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie