(recept
si oblíbilo 137 návštěvníků)
HRNKOVÉ TVAROHOVÉ ŘEZY
Potřebné ingredience
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
1 hrnek oleje
2 vejce
vanilkový cukr
práček do pečiva
kakao
mléko
Náplň: 2 tvarohy
vajíčko
cukr
mléko
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme dohromady,polovinu těsta vlijeme do pekáčku,druhou obarvíme kakaem,připravíme si tvarohy smíchané s vajíčkem,cukrem a mlékem rozetřeme na světlé těsto a nakonec dáme tmavé.
Mléko do těsta podle potřeby aby bylo spíše jako hustší kaše ne tak husté jako kynuté.
Mléko do těsta podle potřeby aby bylo spíše jako hustší kaše ne tak husté jako kynuté.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
anynaa
(upraveno)
1. 9. 2012, 10:29
Ahojky,chci zkusit tu buchtu jaké používáte tvarohy? ty v zelené vaničce?díky předem.
BALÍK
(upraveno)
29. 6. 2012, 22:30
Moni, nejlepší recept, který jsem kdy objevila Manžel krájel ještě teplé....Opravdu nemají chybu Moc děkuji ....Jarka
Galicie
(upraveno)
21. 6. 2012, 19:58
Tak se právě peče v troubě , jsem na ní zvědavá Díky za recept
Renckulinka
(upraveno)
20. 6. 2010, 20:09
Dobry den Moni, buchtu jsem objevila v tydnu a uz ji pecu po druhe . Jsem zacatecnik tak se trochu peru s tim na kolik stupnu a na jak dlouho. Davam tak cca 150 - 180 stupnu, a zhruba pul hodiny, ale vrsek mi prijde uz suchy a z kraje praska, ale spodek uprostred jeste neni hotovy, tak nevim, zda mi spatne nepece trouba, ale prosim Vas muzete mi napsat na kolik stupnu a na jak dlouho ji pecete? Dekuji moc. Jinak je buchta UZASNA!!! Doporucuji vsem, je jednoducha a vyborna!!!
nyka
(upraveno)
23. 7. 2010, 15:14
@Renckulinka
Dobrý den Reni,tak popravdě já ji vždycky pekla ve staré plynové trobě a tam stupně nebyli tak jsem pekla tak od oka,teď máme novou elektrickou a tam jsem ji ještě nezkoušela.
fyjona
(upraveno)
4. 7. 2010, 21:17
@Renckulinka
Ahoj Renčo, u nás také moc oblíbená rovněž 2x do týdne - já ji peču při těchto stupních tak 40min a ještě reguluji troubu na pečení vrch i spodek a pak dopékám pomaleji jen vrch. Praská mmi také,ale já ji dělám z dvojité dávky,tak si to tím vysvětluji.
Renckulinka
(upraveno)
20. 6. 2010, 19:38
Dobry den Moni, buchtu jsem objevila v tydnu a uz ji pecu po druhe . Jsem zacatecnik tak se trochu peru s tim na kolik stupnu a na jak dlouho. Davam tak cca 150 - 180 stupnu, a zhruba pul hodiny, ale vrsek mi prijde uz suchy a z kraje praska, ale spodek uprostred jeste neni hotovy, tak nevim, zda mi spatne nepece trouba, ale prosim Vas muzete mi napsat na kolik stupnu a na jak dlouho ji pecete? Dekuji moc. Jinak je buchta UZASNA!!! Doporucuji vsem, je jednoducha a vybornu!!!
jitulka78
(upraveno)
8. 5. 2009, 9:21
urcite zkusim
evickaaa
(upraveno)
18. 2. 2009, 9:28
Tak už se mi buchta také peče.Přidala jsem i mandarinky tak uvidíme jak to dopadne každopádně už ted se mi zbíhaji sliny
ivka71
(upraveno)
25. 1. 2009, 12:16
Hezký den Moniko , tak už jí mám v troubě hned jsi dáme k odpolední jen do toho tvarohu jsem přidala pro přilepšenou rozinky Iveta
dorflova
(upraveno)
16. 10. 2008, 21:22
MONIKO TAK JSEM SE AŽ DNESKA DOSTALA K TOMU JE UPÉCT A TO UŽ JE MÁM JAKOU DOBU V OBLÍBENÝCH ALE TEDA MUSÍM ŘÍCT ŽE TAKOVÝ LUXUS UŽ JSEM DLOUHO NEJEDLA JSOU LEHOUČKÉ NADÝCHANÉ PROSTĚ BÁJEČNÉ A BUDU PÉCT ASI HOOOOODNĚ ČASTO...AŽ DÁM OCHUTNAT RODINCE... DÍKY ZA SKVĚLÝ RECEPT..PETRA
VERÝS77
(upraveno)
9. 10. 2008, 16:43
Moni,vaše řezy jsou opravdu na1* Rychlé a hlavně dobré,i moje mamka,která nerada dělá nové recepty,si ten Váš hned napsala a i udělala.Opravdu supr
prdecek
(upraveno)
9. 8. 2008, 10:47
Moni,Vaše řezy vyhrály na celé čáře!!! .Jsou velmi rychlé a móóóc dobroučké .Děkujeme za receptím,opravdu skvělé
Lada.V
(upraveno)
9. 7. 2008, 11:22
zkoušela jsem a jsou výbornéééé....a hlavně rychlovka jen kdyby vydržely dýl byly hned pryč....a chtějí opáčko...takže zítra znova....
kachena
(upraveno)
18. 5. 2008, 11:00
Zdravíme, vyzkoušely jsme, úžasné , rychlé , dokonalé.... navíc doplněno polevou z čokolády se zakysanou smetanou...a nemělo to chybu...Katka a její šikovné kolegyně...
fojaa
(upraveno)
17. 5. 2008, 11:02
Tak jsem neodolala a ještě včera odpoledne jsem vyzkoušela Vaše řezy.Už jsem byla po večeři,ale nedalo mi neochutnat.Ochutnávka se lehce zvrhla a nakonec jsem šla spát " narvaná jako rychlík do Berlína ". Tak takové " buchtě " my doma říkáme " mechovka ". Dnes jsem v práci rozdávala spolu se vzorky i recept.Ď a hezký víkend
fyjona
(upraveno)
21. 5. 2008, 19:29
ahoj Moni,tak peču o 106!napřed byl malý pekáček dle receptu,ale bohužel než to vystydlo bylo to fuč,takže jsem včera večer upekla dvojitou dávku na plech a už zase není NIC tak prima recept se velmi dobře dělá takže děkuji za mňamku aj za ty mé jedlíky Jindřiška http://www.mimibazar.cz/rodinne_foto.php?id=1059144
větráček
(upraveno)
15. 3. 2008, 12:51
Před chvílí jsem vyndala z trouby,nevydržela jsem a ještě teplý ochutnala,vynikající,rychlý no bezva moc chválím přeji hezký výkend.
nyka
(upraveno)
15. 3. 2008, 15:04
@větráček
děkuji
Japs
(upraveno)
11. 3. 2008, 17:13
Dobrý den Moniko,chtěla bych upéct Vaši buchtu ale nevím kolik dát mléka do těsta.Jana
nyka
(upraveno)
11. 3. 2008, 17:51
@Japs
Dobrý den Jani,mléka podle potřeby aby bylo těsto tak jako hustší kaše ne třeba jako kynuté těsto.
marketasch
(upraveno)
11. 3. 2008, 16:58
Tak jsme se do ní právě pustili - je super - jednoduchá, rychlovka a fakt úžasně chutná.... Malá počítá násobilku, ale pořád se přerušuje, aby si mohla kousnout.... Díky za receptík.
nyka
(upraveno)
11. 3. 2008, 20:06
@marketasch
Nemáte zač jsem ráda že vám chutná
Zrušený účet
(upraveno)
11. 3. 2008, 10:12
Mám ji v troubě,tak jsem zvědaváa jestli se povede...těsta se mi zdálo hrozně málo a to mám malí pekáček.. toho mléka jsem teda taky přesně nevěděla kolik... no snad to bude Ok. a odhadla jsem to správně...
nyka
(upraveno)
11. 3. 2008, 12:42
@
MĚ SE TAKY ZDÁLO ŽE JE MÁLO TĚSTA A NAKONEC SE POVEDLA TAKY JSEM DOSTALA TAKTO NAPSANÝ RECEPT TAK JSEM ODHADOVALA KOLIK ČEHO
Zrušený účet
(upraveno)
23. 3. 2008, 11:34
@nyka
Tak už ji pěču asi po třetí a je fakt užasná to mléko se musí prostě odhadnout... At Vám všem chutná
gaavrunka
(upraveno)
8. 3. 2008, 13:10
Vypadá to lákavě........... chtěla bych ji udělat, nejsem nějak zkušená v pečení. Máte psané v přísadách mléko a já netuším kolik je míněno. Jak dlouho cca se peče a na kolik. Děkuji za odpovědi. PAVLA