(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
Rýnská roštěná
Potřebné ingredience
Hovězí roštěnec ,2 Cibule ,sůl pepř,1 dl Rajský protlak,tuk, paprika, mouka na zahuštění omáčky a bílé víno .
Postup přípravy
Maso nakrájím na slabé plátky , mírně osolím a opepřím vložím do rendlíku a osmahnu maso které po té vyndám a ve vypeku v kastrolů spěním cibuli přidám papriku a rajský protlak.orestuji a podliji vodou .Vložím maso a dusím do měkka. Maso dusím cca 2 hodiny aby bylo opravdu měkké. Měkké maso vyndám a vydusím výpek a zahustím jíškou z hladké mouky a tuku .Vařím ještě ½ hodiny před koncem varu přidám 1dl bílého vína a podle chuti přisolím přidám maso k prohřátí a vše společně krátce povařím.Podává se s houskovým knedlíkem nebo vařeným bramborem
Dobrou chuť
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
marcela54
(upraveno)
10. 3. 2013, 14:45
moc dobré,je to šikulka