(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Japonské kuřecí karí
Potřebné ingredience
slunečnicový olej 500 g kuřecích čtvrtek 1 cibule 2 stroužky česneku AQ 1 lžíce zázvoru 1 lžíce žluté kari pasty 400 ml slepičího vývaru AQ 100 g zelených fazolek AQ jasmínová rýže AExc
Postup přípravy
V pánvi rozpalte asi 1/2 lžíce oleje a ze všech stran na něm opečte kuřecí kousky pěkně dozlatova. Dejte je stranou, na tuk vsypte cibuli, česnek, zázvor, přidejte další 1/2 lžíce oleje a 5 minut opékejte. Přidejte kari pastu, slepičí vývar a do hrnce vraťte maso. Přiveďte k varu, snižte plamen a přiklopené nechte 20 minut probublávat. Na posledních 5 minut přidejte do hrnce i fazolky. Podávejte s vařenou rýží.
Recept je z Albert magazínu,ale nám to moc chutnalo tak proto to sem vkládám:-)a hlavně to bylo poměrně rychle hotové měla jsem to se vším všudy hotové za 3/4 hodiny:-)
Dobrou chuť
Recept je z Albert magazínu,ale nám to moc chutnalo tak proto to sem vkládám:-)a hlavně to bylo poměrně rychle hotové měla jsem to se vším všudy hotové za 3/4 hodiny:-)
Dobrou chuť
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé