(recept
si oblíbilo 17 návštěvníků)
Malé větrníčky
Potřebné ingredience
odpalované těsto
Postup přípravy
Odpalované těsto-500ml vody,30dgk tuku omega,30dkg hladké mouky,10vajec. stéto dávky je asi 100malých větrníčku. 1 krém-pudinkový 1l mléka,4vanilkové pudinky-uvařit na hustý pudink.Vyšlehat 2 másla poté zašlehat vychladlý pudink,osladit ,dochutit rumem. 2 krém-karamel šlehačka-1 šlehačka 33 procent,1 šlehačka rama,170g cukru krupice.Den dopředu si s cukru upálíme karamel na zlatavou barvu ,potom nalijeme šlehačku -lijeme pomalu prská to.,mícháme do té doby než se vše spojí,dáme do lednice alespon na 12 hodin vychladit.Druhý den vyšleháme karamela a pomalu zašleháme do ušlehané šlehačky rama. karamelová poleva-180g cukr krupice upálíme na karamel potom přidáme ale 5 lžic vody.Poleva musí mít hustotu medu.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
kytka-kytka
(upraveno)
6. 3. 2013, 22:41
všem moc děkuji a přikládám recept
komarka
(upraveno)
5. 3. 2013, 22:32
No ty jsou, receptík by nebyl ??
ssonda
(upraveno)
6. 3. 2013, 13:45
@komarka
taky je dělám http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=55084&user=165593
Karamelka120
(upraveno)
6. 3. 2013, 7:22
@komarka
Není přímo na věnečky, ale také je to dobrůtka z odpalovaného těsta: http://www.foodstyle.cz/products/cokokulicky-s-parizskou-slehackou/