(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
noky a mäsko v paradajkovej šťave

Postup přípravy
noky - Polohrubá múka,soľ,vajce,mlieko -Z múky, vajca ,mlieka a soli vypracujeme polotuhé cesto.Necháme ho postáť a potom ,,hádžeme,, do horúcej osolenej vody.Keď vyplávajú na povrch povyberáme ,prepláchneme teplou vodou a premiešame s kvapkou oleja.
mäsko - cibulu nakrajame a spenime na oleji, pridame nakrajane mäsko /bravcove, hovädzie.../ a miesame, kym sa mäsko nestiahne, pridam rascu, cierne mlete korenie, paradajkovy pretlak a ja pridavam aj 3 cele cerstve papriky/ tie dodaju stave dobru chut/, zalejem vodou a dusim do mäkka..stavu nezahustujem, na konci len dosolim a podavam
mäsko - cibulu nakrajame a spenime na oleji, pridame nakrajane mäsko /bravcove, hovädzie.../ a miesame, kym sa mäsko nestiahne, pridam rascu, cierne mlete korenie, paradajkovy pretlak a ja pridavam aj 3 cele cerstve papriky/ tie dodaju stave dobru chut/, zalejem vodou a dusim do mäkka..stavu nezahustujem, na konci len dosolim a podavam
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé