(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Pudinková buchta se zakysanou smetanou
Potřebné ingredience
4 vejce, hrnek cukru, 1 prášek do pečiva, dva hrnky polohrubé mouky, 3/4 hrnku oleje, hrnek mléka, zakysaná smetana (250 g),1PL kakaa na obarvení těsta, instantní vanilkový pudink a kakao na posypání.
Postup přípravy
Vejce utřeme s cukrem a přidáme zbylé suroviny.Vymažeme a vysypeme si plech,hotové těsto na něj vylijeme,dále si připravíme pudink podle návodu, který do připraveného těsta na plechu nalijeme tzv.cik-cak a dáme péct na 150 °C asi půl hodiny do zlatova.Poté vyndáme a potřeme vychladnou buchtu zakysanou smetanou a posypeme kakaem.Na konec dáme do chladna vychladit.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé